Sifu
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/sifu-845x550.jpg

Neem je Kung-Fu zoektocht naar wraak mee voor onderweg

Tijdens de Nintendo Direct van vandaag onthulde ontwikkelaar en uitgever Sloclap dat de game van het jaar op 8 november 2022 een langverwachte reis naar de Nintendo Switch maakt. Vanaf 13 september 2022 kunnen fans van de Kung-Fu-brawler digitaal pre-orderen in de Nintendo eShop of fysiek bij geselecteerde retailers met een beperkte Vengeance- of Redemption Edition om uit te kiezen.

De Redemption Edition, die nu fysiek te pre-orderen is, bevat een SteelBook-kopie van de game voor de Nintendo Switch, evenals een beeldje, hanger van volharding, litho-set en een 160-pagina’s tellend ‘Behind the Art of Sifu’-ontwikkelaarsdagboek.

Wat is Sifu?

Sifu plaatst spelers in de schoenen van een Pak Mei Kung-Fu student die zijn leven lang heeft getraind voor een dag van afrekening na de brute moord op hun hele familie door een mysterieus moordcommando. Met slechts één dag en talloze vijanden in hun weg, moeten spelers onoverkomelijke kansen verslaan en leden van de machtige organisatie verslaan om wraak te nemen. Maar op zo’n zoektocht naar wraak is tijd de prijs die betaald moet worden. Met een magische talisman om spelers na hun dood weer tot leven te wekken, betekent een nederlaag niet het einde. Hoewel de student altijd terugkomt, is de prijs van de magie echter hoog en veroudert hij elke keer dat hij weer tot leven komt aanzienlijk.

Na zijn debuut op de PlayStation-consoles en pc in februari werd Sifu geprezen als een van de eerste GOTY-kandidaten van 2022, waarvan in de eerste drie weken meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht en die lovende kritieken kreeg. Sloclap’s ondersteuning voor Sifu is uitgebreid, met twee updates die dit jaar zijn gelanceerd en die moeilijkheidsgraden, een lange lijst van spannende gameplay modifiers, nieuwe outfits en meer hebben toegevoegd. Alle tot nu toe aan Sifu toegevoegde update-content zal bij de lancering beschikbaar zijn voor spelers op Switch.

Sifu lanceert op 8 november 2022 op Nintendo Switch.