Beasts of Maravilla Island
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/11/unnamed-4-845x550.jpg

Verken, behoud en fotografeer de wilde dieren van Maravilla Island.

Whitethorn Games – uitgever van gezellige indiehits als Wytchwood, Lake, APICO en Princess Farmer – en ontwikkelaars Banana Bird Studios kondigen met trots aan dat Beasts of Maravilla Island nu verkrijgbaar is op PlayStation 4 en PlayStation 5. Maak je camera’s klaar voor een magische reis vol verkenning, documentatie van wilde dieren en het ontdekken van de geheimen van het mysterieuze en prachtige Maravilla Island.

“We zijn ontzettend blij dat Beasts of Maravilla Island uitkomt voor de PlayStation-consoles”, aldus Dr. Matthew White, CEO van Whitethorn Games. “Het was ongelofelijk om samen met Banana Bird Studios deze geweldige ecologisch geori├źnteerde puzzelgame naar een ander platform te brengen. Net als andere Whitethorn games, zoals APICO, richt Beasts of Maravilla island zich op het behoud en begrip van de wilde dieren om ons heen. We zijn dus blij dat we een titel als deze naar een groter publiek kunnen brengen.”

De beschermende magie van Maravilla Island is tanende, en de enige manier om het te redden is het geloof van de mensheid in het magische te herstellen. Kruip in de huid van Marina Montez, een ambitieuze natuurfotografe die gewapend is met het dagboek van haar grootvader over Maravilla en zijn camera. Om Maravilla Island te redden, moet je klimmen, verkennen en puzzels oplossen met de flora en fauna van het eiland om de fabelachtige beesten te vinden en te fotograferen.

Ga op avontuur als aspirant-wildlife fotograaf in de verborgen, magische jungles van Maravilla Island. Doorkruis dit mysterieuze eiland en los puzzels op om bijzondere wezens te ontdekken, ga met ze om in hun natuurlijke omgeving en fotografeer het betoverende, unieke gedrag dat je ontdekt!

De belangrijkste kenmerken van Beasts of Maravilla Island zijn:
Picture Perfect: Vul het fotoboek van je grootvader met de wonderen die overal op het eiland te vinden zijn. Je hebt volledige controle over de hoek, hoogte en zoom om de perfecte foto te maken. Zoals elke echte kunstenaar ben je vrij om zoveel foto’s te nemen als je wilt, zodat je genoeg opties hebt om de beste uit te kiezen!

Je bent een ontdekkingsreiziger: Doorkruis een prachtige unieke wereld vrij door te rennen en te klimmen om de lokale fauna te ontdekken en ermee in contact te komen. Dwaal door drie verschillende ecologische zones – de zingende jungle, de glinsterende rivier en het geverfde plateau – elk met zijn eigen kenmerkende flora en fauna om foto’s te maken die de moeite waard zijn!

Wild, wild, wild: Meer dan 50 bijzondere dieren en planten om te fotograferen, elk met hun eigen uiterlijk en gedrag. Naarmate je dieper het eiland induikt, kom je allerlei prachtig verbijsterende bewoners tegen, zoals de Sparkling Lamp Lily, de Maravillan Mango Kakapo en de Prism-Winged Butterfly.

Plezier en spelletjes: Soms moet je wat extra moeite doen om de beste foto te maken; de wezens van Maravilla Island hebben misschien je hulp nodig voordat ze klaar zijn voor hun close-up! Werk met ze samen om speelse puzzels op te lossen, zoals een spelletje verstoppertje spelen met een Otterkrokodil of een Vogelaap helpen zijn perfecte match te vinden.