Batora: Lost Haven
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed-1-845x550.png

Doe mee aan een galactisch avontuur om de aarde te redden deze herfst op PC, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, en Xbox Series X|S; speel de gratis demo deze week op Steam en op Tokyo Game Show.

Team17 heeft vandaag aangekondigd dat Batora: Lost Haven, Stormind Games’ aankomende interplanetaire actie-RPG, op 20 oktober uitkomt voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S consoles, met een lancering op Nintendo Switch™. Wie de game nog voor de lancering in handen wil krijgen, kan tot 19 september naar de Steam-pagina gaan om de gratis PC-demo te spelen, of de game live bekijken op de Tokyo Game Show van 15-18 september.

In Batora: Lost Haven verken je een reeks unieke buitenaardse planeten en ontdek je een sterrenstelsel waarin de moraal vervaagt en de grens tussen goed en kwaad genadeloos dun is. Gebruik de unieke vaardigheden van de onwaarschijnlijke held Avril om verschillende vechtstijlen te perfectioneren en dodelijke vijanden te verslaan, ingewikkelde puzzels op te lossen en missies van nieuwsgierige buitenaardse bewoners aan te nemen. Elke keuze die je maakt, geeft vorm aan je reis en bepaalt de manier waarop je je laatste missie uitvoert… Het herstellen van je Verloren Haven.

Batora: Lost Haven Belangrijkste kenmerken

  • Interplanetair avontuur boordevol actie: Ga mee op een fantastische reis door het heelal om buitenaardse werelden te verkennen, ontmoet verschillende unieke wezens en ontdek de geheimen van het heelal.
  • Uniek mechanisme om van polariteit te wisselen: Gebruik de dubbele krachten van Zon en Maan om lonende uitdagingen in de omgeving te overwinnen en dodelijke vijanden te verslaan.
  • Vertakt verhaal met meerdere eindes: Jouw keuzes bepalen het lot van het universum en degenen die het bewonen. Overweeg je acties en bepaal je pad in een episch, interplanetair verhaal van een winnaar van de Writers’ Guild award.
  • Snelle, gelaagde gevechten: Gebruik de kracht van lichaam en geest in hectische gevechten tegen fantastische wezens en onaardse vijanden.
  • Ingewikkelde puzzels oplossen: Stel je lichaam en geest op de proef om buitenaardse uitdagingen op te lossen.
  • Retro sci-fi kunststijl: Verken kleurrijke en diverse buitenaardse landschappen met handgeschilderde visuals geïnspireerd op jaren ’50 retro science fiction