ARCHEAGE 2
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Untitled-HD-scaled-1-845x550.jpg

Archeage 2 is in ontwikkeling nadat overeenstemming is bereikt en een uitgeverscontract is getekend voor de langverwachte MMORPG

Kakao Games is verheugd een uitgeversovereenkomst aan te kondigen met XLGAMES voor de aankomende MMORPG ArcheAge 2, die momenteel in ontwikkeling is.

ArcheAge 2 wordt naar verwachting in 2024 gelanceerd en heeft sinds 2020 enorme belangstelling gekregen na het succes en de intrinsieke gameplay van ArcheAge. XLGAMES’ CEO Jake Song zal ook de ontwikkeling leiden van het spel, dat zich kenmerkt door zijn uitgestrekte, naadloze open wereld en gevechtsactie. Meer dan 100 ontwikkelaars werken aan de realisatie van het spel en streven naar spectaculaire actie en verhalen van AAA-kwaliteit.

De CEO van Kakao Games, Kyehyun Cho, sprak ook over de uitgeversovereenkomst: “De verwachtingen voor ArcheAge 2 zijn hooggespannen, want het is een grote titel waarin de jarenlange ontwikkelingskennis en ervaring van XLGAMES is gegoten. Samen zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat het een succes wordt, en aangezien we door dit contract de wereldwijde servicerechten hebben verkregen, willen we onze MMORPG line-up versterken.”

De CEO van XLGAMES, Jake Song, voegde daar nog aan toe: “We zijn blij de krachten te bundelen met Kakao Games, met wie we al lang samenwerken. We hopen een spel van hoge kwaliteit te maken dat trouw blijft aan de kernelementen die MMORPG’s leuk maken – vooral voor alle ArcheAge-spelers die op een vervolg hebben gewacht.”

De voorganger van ArcheAge 2, ArcheAge is een grootschalige MMORPG die zijn populariteit kreeg door de hoge mate van vrijheid in de gameplay. Het blijft geliefd bij een trouwe schare fans, na 20 miljoen geregistreerde gebruikers te hebben bereikt in 64 landen, waaronder Noord-Amerika, Europa, Japan en China, sinds de release in januari 2013.

Kakao Games is van plan een meer gedetailleerd serviceplan voor ArcheAge 2 aan te kondigen en zal in de toekomst meer informatie over het spel onthullen.