Arcade Paradise
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/ArcadeParadiseScreenshot05-845x550.jpg

Gloednieuwe Accolades Trailer herdenkt de 90’s Arcade Game en Light-Management Sim Combo van uitgever Wired Productions

Uitgever Wired Productions en de bekroonde onafhankelijke studio Nosebleed Interactive vieren met trots de veelgeprezen 90’s arcade- en lichtmanagementsimgame Arcade Paradise met een gloednieuwe accolades trailer.

Na de lancering heeft Arcade Paradise wereldwijd lovende kritieken ontvangen en wordt het spel geprezen als “een van de beste games van 2022”. De nieuwste titel van Nosebleed wordt geprezen door beoordelaars van Metacritic en staat momenteel op 81 voor Xbox Series X en 80 voor Nintendo Switch. Arcade Paradise heeft ook de aandacht getrokken van Steam-spelers, die de arcade sim een 87% positieve review score gaven. Content creators hebben ook hun wasserette/arcade imperium opgebouwd, met VOD views op YouTube en Twitch die zijn gestegen naar 12 miljoen. Arcade Paradise is meeslepend, origineel en vermakelijk en wordt gezien als een evocatie van het begin van de jaren 90 waarin het zich afspeelt.

Van het schoonmaken van toiletten en het oprapen van kauwgom tot het doen van de was, de weg naar je eigen Arcade Paradise is niet makkelijk, maar de beloning is het waard met meer dan 35 volledig speelbare arcadegames om deze 90’s retro arcadegame en light-management sim combo vrij te spelen!

Arcade Paradise is nu verkrijgbaar voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Utomik, Xbox Series X|S, en Xbox One.

De fysieke versie verpakt met een dubbelzijdige poster, graffiti-stickerset, omkeerbare inlayhoes en digitale EP-download kan worden gekocht voor £19,99 / $24,99 / €24,99 voor PlayStation-exemplaren en £24,99 / $29,99 / €29,99 voor Nintendo Switch. Spelers kunnen hun exemplaar veiligstellen via de Wired-winkel of bij hun plaatselijke winkelier. De verzending voor klanten uit het Verenigd Koninkrijk en de EU is begonnen, terwijl klanten uit de VS hun exemplaar eind september kunnen verwachten.