Albion Online Hellgates
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/05/Albion-Online-Feature-Highlight-Hellgates-Entwickler-Video.jpg

De PVP feature van Albion online genaamd Hellgates krijgt bij deze nieuwste update een facelift.

Albion is een fantasie MMO met een speler gedreven economie waarmee spelers hun rol kunnen bepalen op basis van hun uitrusting, dus je bent wat je draagt. Dappere avonturiers kunnen de eerder genoemde Hellgates binnengaan door demonen in de open wereld af te maken. Deze demonen kunnen een portaal spawnen die leidt tot hun demonische dimensie. De monsters in deze dimensie zijn niet alleen het gevaar, het echte gevaar is van andere spelers die ook in deze dimensie zitten. Test jezelf en ontvang grote schatten vol met spullen die je ergens anders niet kan vinden.

Spel eigenschappen:

  • Speler-gedreven economie, alles wordt gemaakt en verkocht door spelers, waardoor iedereen de kans krijgt om de markt te beïnvloeden.
  • Spelveranderend ‘klasseloos systeem’ dat geen gebruik maakt van traditionele rollen. In plaats daarvan ben je wat je draagt! Pas uw uitrusting aan om uw rol te creëren.
  • Word lid van een guild om je kansen op overleving te verbeteren! Vecht tegen andere guilds voor land over een steeds verschuivende territoriale kaart om ervoor te zorgen dat je team de overhand houdt.

Toevoegingen en wijzigingen in Hellgates:

  • Mob-interacties en kaartlay-out zijn vernieuwd om de spelers een betere PvP-ervaring te geven, zonder zich te vervelen met verwoestende demonen die het resultaat van teamgevechten kunnen beïnvloeden.
  • Mob-plaatsing is verbeterd om stilstaande stand-offs te voorkomen en leidt tot meer scherptes tussen de teams.
  • Dynamische spawn punten geven beide teams een gelijke kans en kunnen de gameplay veranderen.
  • Hellgates spawn nu in drie soorten; 2v2 in groene zones, 5v5 in gele zones, evenals 5v5 in rode en zwarte zones, met het risico – en beloning – stijgen van zone naar zone.