De legende noemt ze de Ravenii, de legers van bloeddorstige monsters die ooit bedreigden de mensheid te vernietigen. Nu is die dreiging terug. Iron Galaxy en Maximum Games koningen hierbij met trots hun nieuwe game Extinction aan.

Gedurende vele generaties hebben koninkrijken onderling gevochten terwijl de echte bedreiging in de verte aanwezig was. Alleen degenen die in de wegen van de oude orde zijn getraind, staan ​​een kans om de 150 meter lange ogres en de legers die in hun volgen te verslaan. Je bent een van de laatste Sentinels ter wereld, een soldaat genaamd Avil, uitgerust met de vaardigheden om de eindeloze golven van Ravenii te bevechten.

In Extinction vecht je tegen massale ogres en hun minions over een uitgestrekt landschap. Verdedig steden en red inheemse dorpelingen die uit hun huizen zijn gevlucht. Definieer je strategie snel als hordes aanvallen vanuit de grond en de lucht. Gebruik het dynamische vaardigheden gebaseerde gevechtssysteem om tactisch werk te gaan.

Kenmerken Extinction:

  • Deep Story Campaign. Red zo veel mogelijk burgers als mogelijk en neem het op tegen brutale tegenstanders.
  • Dynamic Side Missions. Voltooi talrijke zijmissies met verschillende doelen, verdien upgrades om je te helpen in je campagne.
  • Skill-Based Combat. Reis horizontaal en verticaal, voer wandlopen uit, en gebruik je zweep om verwoestende luchtaanvallen te verrichten.
  • Interactieve omgeving. Verplaats je vrij rond een volledig vernietigbare omgeving en gebruik objecten over de hele wereld tot je strategische voordeel.
  • Ontelbare Battle Scenarios. Elk slagveld is anders dan het laatste, waardoor elke keer dat je speelt het een unieke gevechtssituatie garandeert.
  • Aangepaste Battles. Maak aangepaste slagvelden met gevarieerde doelstellingen en daag de spelers online uit om te concurreren voor de hoogste score.