MachiaVillain
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/MachiaVillain.png

Uitgever Gambitious Digital Entertainment komt dit jaar met een nieuwe indie strategy management PC game van ontwikkelaars Wild Factor, genaamd MachiaVillain.

In MachiaVillain beheer je een duister herenhuis. Dit spel komt dichts bij de stijl van Dungeon Keeper, maar dan met figuren uit bekende en onbekende horrorfilms en mythes. Je begint met een klein huisje waarvan de bedoeling is dat je die laat uitgroeien tot een waardig herenhuis waar je monsters vrij comfortabel in kunnen leven. Lok de niets wetende lokale bewoners je huis in en laat de monsters los en de “gasten” verorberen. Om in de trant van de horror films te blijven zitten hier wel enige regels aan. Zo is het de bedoeling net als in de films alleen een bezoeker te doden als hij alleen is, en de maagd altijd als laatste. En is er een hond in het spel? zorg dan dat deze koste wat kost het overleefd….

Je upgrade en past je huis aan met spullen die je om het huis heen vind, maar ook met lichaamsonderdelen van de bezoekers die het niet hebben overleefd. Elk monster heeft zijn eigen stijl van vechten en overleven. Leer hun manier van werken en zorg ervoor dat het huis zo goed mogelijk werkt om de bezoekers zo snel en efficiënt mogelijk af te maken. Wat wordt het licht? dan mogen de overlevende weer naar huis.

Een vaste release datum is er nog niet, het enige wat we er over kunnen zeggen is dat de game in de herfst van 2017 uit zal komen.