Senran Kagura: Estival Versus
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/SENRAN-kagura-ESTIVAL-VERSUS.jpg

Uitgever Marvelous Europe brengt de rondborstige dames uit Senren Kagura Estival Versus dit jaar nog naar de PC via Steam.

Senran Kagura is altijd een console game geweest, maar komt op 17 maart 2017 ook naar de PC, zodat we daar ook van deze dames kunnen genieten. De game zal de eerste week na de release 10% korting hebben om deze overstap naar de PC te vieren. Tegelijk met deze release zal Senren Kagura Estival Versus ook komen met de langverwachte Battle Vixen DLC die tegelijk op alle platformen wordt uitgegeven, dit geldt dus voor de Playstation 4, Playstation Vita en de PC. In deze DLC zitten nieuwe kleding stukken en karakters van de Shounen anime serie Ikki Tousen. Ikki Tousen karakters Sun Ce, Lu Bu, en Guan Yu zullen allemaal speelbaar zijn in deze premium DLC. Ze kunnen apart gekocht worden voor €3,99 per stuk of in een bundel voor €8,99.

In Senren Kagura Estival Versus worden de ninja dames getransporteerd naar een parallelle dimensie. In deze vreemde dimensie zullen ze het moeten opnemen tegen hun ergste rivalen en om het nog erger te maken komen ze ook bekende tegen die ze al lang waren vergeten. Deze vreemde wereld bestaat uit wat het meest weg heeft van een zonnig eiland paradijs…. niet bepaald een verkeerde wereld om in terecht te komen zou je denken.

Met meer dan vijfentwintig speelbare personages is dit het grootste rooster van speelbare personages in de geschiedenis van de serie. Senren Kagura Estival Versus beschikt over meer moves, meer verhaal, meer houding en meer vernietiging in de multiplayer modus die welgeteld 10 spelers ondersteund. De Shinobi (ninja) meisjes uit de vorige series zijn allemaal terug met een groot aantal upgrades. De nieuwe toegevoegde speelbare personages bieden meer uitdagingen om te overwinnen, samen met een verhaal dat gelijke delen sexy, schokkend, serieuze, schandalig en rondborstig is zul je je wel een tijd vermaken.

Senren Kagura Estival Versus is al uit voor de Playstation 4 en de Playstation Vita en zal voor de PC spelers via Steam uitkomen op 17 maart 2017.