ghost recon wildlands
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/02/ghost-recon-wildlands.jpg

Er zijn veel vragen geweest over Ghost Recon en het toevoegen van de Coop in Wildlands. Een tijd geleden is hier een interview over geweest met Campaign content director Dominique Leblanc. Hiervan hebben wij een compact verhaal gemaakt die hopelijk een aantal van jullie vragen beantwoorden.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is de eerste militaire shooter die zich afspeelt in een enorme en responsieve open wereld, geheel speelbaar in 4 player co-op of solo. De visie van het development team vanaf het begin is geweest om een volledig naadloze co-op ervaring te maken.

Co-op vanaf het allereerste begin
Een van de eerste beslissingen van het ontwikkelteam was om ervoor te zorgen dat de co-op beschikbaar zou zijn vanaf het begin van het spel. In Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, hoef je niet te wachten als je wilt spelen met je vrienden. Je zult in staat zijn om vanaf het begin samen te spelen. Je vrienden kunnen zonder enig probleem naadloos bij je aansluiten. Het is ook mogelijk deze functie uit te zetten en met behulp van de drie NPC’s solo verder te gaan. Het spel zal bij beide functies niet worden onderbroken. Hierdoor zal je story progression gewoon worden opgeslagen.

Hoe zit het met Story Progression?
Of je nou alleen speelt of met vrienden je storyprogression word netjes opgeslagen. Maak je vooruitgang met je vrienden dan zal deze vooruitgang ook voor jou worden opgeslagen. Ga je samen met vrienden die missies hebt gedaan die jij nog niet hebt gedaan of andersom? Dan zul je nog steeds in staat zijn deze zelf tot een goed einde te brengen. Wil je een missie spelen die je al gedaan hebt kan je deze alsnog nog een keer spelen door middel van de replay missie uit je log menu.

Wat als mijn vrienden de game verlaten?
Mochten je vrienden de game verlaten midden in een missie of waar dan ook, dan zullen de drie standaard NPC’s terugkomen en zul je naadloos verder kunnen spelen.

Moeten mijn vrienden en ik hebben bij elkaar te blijven?
Nee, er is geen onzichtbare tether tussen de Ghosts. Jij en je vrienden kunnen zo ver te reizen van elkaar als dat nodig is om de beste en meest tactische manier te vonden om de vijand af te maken. Het is wel een goed idee om bij elkaar te blijven. Sommige vuurgevechten wil je niet alleen aangaan. Wanneer er een missie wordt voltooid, maar jullie zijn in de uithoeken van de kaart krijgt alsnog iedereen de credits voor deze missie.