Inmiddels is Ghost Recon Wildlands al een week uit en hebben we er veel plezier aan beleefd. Natuurlijk zitten er hier en daar nog wat naare bugs en glitchen we af en toe door de map heen. Echter mag dat de pret niet drukken!

Ghost Recon Wildlands is een openwereld game die coop te spelen is, hiervan zijn een aantal dingen handig om te weten;

1. De map van Ghost Recon Wildlands is gigantisch

De map van Wildlands is groot, maar dan ook echt groot. De map bestaat uit 21 gebieden die allemaal zijn eigen eigenschappen en omgeving heeft. Per gebied zijn er 6 main-missies beschikbaar met allen een eigen eindbaas(en). Daarnaast heeft elk gebied een tal aan sidemissies, skillpoints, en wapens die je kunt vinden.

2. Customize kan overal en altijd

Een van de uitgebreide features binnen Ghost Recon Wildlands is customize. Van het aanpassen van een trigger op je wapen, tot een nieuwe pet, alles is aan te passen aan je character en gear. LET OP dit hoeft dus niet speciaal te gebeuren bij een Ammo Crate, die deze optie overigens wel aanbied, maar dit kan dus ook tijdens het spelen door op je touchpad te drukken en vervolgens loadout.

Van het aanpassen van een trigger op je wapen, tot een nieuwe pet, alles is aan te passen aan je character en gear.

3. Met de Ghost Recon Wildlands mini-game verdien je gratis in-game resources

Ubisoft heeft voor de launch van Ghost Recon Wildlands een mini game gelanceerd, deze is te verkrijgen via de wel bekende App stores. Met de mini game speel je een top-based game waarmee je door de map van ghost recon wildlands “missies” moet doen. Dmv meerdere rebellen kan je meerdere missies tegelijk spelen waardoor je snel extra in-game resources verdient!

4. Je favoriete wapen is eenvoudig te vinden op de kaart

Alle nog te vinden wapens (uitzonder op special-named wapens) zijn eenvoudig te vinden via je loadout systeem. Ga naar je loadout, selecteer het wapen wat je graag wilt unlocken en TADA, in het midden bovenin vindt je uitleg in welk gebied je het wapen kan vinden! Nu is het alleen nog een kwestie om de intel van dit gebied te vinden die vervolgens een locatie aangeeft waar je wapen daadwerkelijk ligt.

5. Ghost Recon Wildlands is best en snelste verkopende game van 2017 tot nu toe

Ondanks dat er veel over te zeuren was door menigeen is Ghost Recon Wildlands toch de best en snelst verkopende game van 2017 tot nu toe. Dit terwijl Horizon Zero Dawn van Nederlandse makkelij een dikke week eerder is gereleased.