https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2016/10/gamefansite-nl-screenshot-9.jpg

Naast dat de Ghost Recon: Wildlands developers druk bezig zijn met het ontwikkelen van het spel, beantwoorden zij zo nu en dan ook vragen van nieuwsgierige gamers! Lees hieronder 4 feiten die we te weten zijn gekomen door deze antwoorden.

1. Ghosts kunnen worden gecustomized

Een hot item binnen Ghost Recon: Wildlands zal het customize van de Ghosts plus hun uitrusting zijn. Voor elke situatie kan je jouw Ghost helemaal aanpassen, van kleren tot compleet andere wapens. Wat we helaas nog niet weten is of het aanpassen van een wapen effect heeft op de sterkte hiervan, of dat het meer de look en feel is.

2. Releasedatum Ghost Recon: Wildlands pc / console

De releasedatum van Ghost Recon: Wildlands staat vast op 7 maart 2017, deze datum is voor zowel Pc als Xbox one en Playstation 4. Momenteel is het al mogelijk om de game voor elk van deze platformen te pre orderen. Hiermee ben je er sowieso zeker van dat jij op 7 maart 2017 aan de slag kan met Ghost Recon: Wildlands.

3. Mogelijk om met vrouwelijke ghosts te spelen

Naast de mannelijke Ghosts is het ook mogelijk om met een vrouwelijk Ghost te spelen. Hiermee houd Ubisoft de ook rekening met de vrouwelijke gamers! Uiteraard zal deze ghost ook aanpasbaar zijn om verschillende manieren.

4. Geen plannen voor een beta

Eerder kwamen wij al met het bericht dat er volgens Ubisoft nog geen plannen waren voor een open beta van Ghost Recon: Wildlands. Deze vraag zien we dan ook vaker voorbij komen op twitter en helaas houd Ubisoft nog voet bij stuk. Vooralsnog dus geen plannen voor wat voor beta dan ook.