BloodRayne 2 Terminal Cut_SS_05
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/11/BloodRayne-2-Terminal-Cut_SS_05-845x550.jpg

Ziggurat Interactive kondigt aan dat in het kader van de 20e verjaardag van BloodRayne de best verkopende serie actiegames met vampierthema is aangekomen in de Epic Games Store. De verbeterde PC-versies BloodRayne: Terminal Cut ($14,99) en BloodRayne 2: Terminal Cut ($14,99), en de bijgewerkte 2D side-scrolling actiegame BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, ($19,99 USD) zijn nu verkrijgbaar. Als je een prestatiejager bent, maak je dan klaar om je “prooi te besluipen”, want BloodRayne: Terminal Cut heeft 14 haalbare prestaties, terwijl BloodRayne 2: Terminal Cut er 13 heeft!

Als je deze titels vol actie hebt gemist, dan is dit je kans…

BloodRayne: Terminal Cut en BloodRayne 2: Terminal Cut

De third-person horror-actieserie BloodRayne liet gamers kennismaken met Rayne, een brutale half-vampier femme fatale die de wereld rondreist om naziplannen te dwarsbomen, bovennatuurlijke bedreigingen te bestrijden en meer te weten te komen over haar vampirische afkomst. BloodRayne en BloodRayne 2, met een unieke hoofdpersoon, snelle actiegevechten, vampierkrachten en een wereldwijde verhaallijn, boden een dynamische en intense spelervaring. Geliefd bij zowel fans als critici, werd BloodRayne een waar cross-media fenomeen, verspreid over games, strips en films in de vroege jaren 2000.

De Terminal Cut edities brengen beide games naar moderne PC’s, met ondersteuning voor hogere schermresoluties (tot 4K / 3840×2160), verbeterde rendering met tot 4x anti-aliasing, upscaled filmische video’s, engine en effectverbeteringen, optimalisaties voor moderne versies van Windows, en meer!

BloodRayne Betrayal: Fresh Bites

Het originele BloodRayne Betrayal werd in 2011 uitgebracht en kreeg lovende kritieken vanwege de prachtige graphics en pittige moeilijkheidsgraad. Deze iteratie transformeerde de serie door over te schakelen van een 3D-formaat naar een snelle, 2D side-scroller. Als Rayne vechten spelers door 15 levels en banen zich een weg door een verborgen kasteel waar een sinistere bijeenkomst plaatsvindt. Het is Rayne’s laatste klus – zal ze “schoon schip maken” of ligt ze met haar voeten onder de grond?