marauders game
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/thumbnail-845x550.jpg

Team17 en Small Impact Games hebben gisteren aangekondigd dat de langverwachte, hardcore multiplayer looter shooter Marauders in oktober van dit jaar uitkomt in Steam Early Access. Volgende maand, 6-14 september, vindt een reeks gelimiteerde technische Steam-tests plaats ter voorbereiding op de aanstaande lancering. Spelers die de game hebben gepre-orderd worden aangemoedigd om mee te doen aan de tests. Aanvullende informatie zal binnenkort beschikbaar zijn op de blog van de ontwikkelaar.

Wie Marauders nog voor de lancering in handen wil krijgen, kan deze week ook naar de Team17-stand (Hal 7.1 / B-040) op Gamescom gaan, waar de game speelbaar is op de beursvloer.

Bekijk hieronder een trigger-happy nieuwe early access aankondigingstrailer:
Marauders is een hardcore multiplayer looter shooter die zich afspeelt in een alternatief 1990 waar The Great War nooit is geëindigd, de Aarde is geïndustrialiseerd tot breekpunt, en velen zijn gevlucht naar de sterren. Vorm samen met je crew van maximaal drie andere spelers een vijandig strijdtoneel, ga op jacht naar buit, maak nieuwe wapens en uitrusting, en red wat je nodig hebt om te overleven.

Ruimtepiraten in spe kunnen de game nu pre-orderen en krijgen 10% korting op hun aankoop; directe toegang tot de game wanneer deze in oktober op Steam Early Access verschijnt; en het Space Pirate pack, inclusief een exclusieve helm en lichaams cosmetisch item.