https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/05/maxresdefault-4.jpg

Je geliefde is ontvoerd door kwade geesten – en de enige manier om haar te redden is door een reïncarnatie als een draak. Maar er gaat iets mis – en je vindt jezelf wedergeboren als een worm met de naam Pip.

Zo begint het spel Karma. Incarnation 1. Als Pip moet je geest buigende puzzels oplossen in een psychedelische wereld die tussen goed en kwaad kiest om de wetten van Karma te leren. Door de wijsheid te verkrijgen, kunnen Pip’s keuzes de uitkomst van het spel beïnvloeden. Zal je Pip helpen zijn geliefde te redden?

TOUCH & GO
Om puzzels op te lossen zul je met de omgeving in het spel moeten verkennen. Ontmoet vreemde, verbazingwekkende wezens die door gedachtevormen kunnen communiceren. Als je hen geeft wat ze nodig hebben, belonen ze u met een veilige doorgang. Lukt het niet ze te helpen dan zul je helaas vastzitten! Elke interactie wordt nauwkeurig geanimeerd, frame for frame – een onvergetelijke visuele (en auditieve) ervaring!

Raak het scherm aan om gebeurtenissen de aandacht te trekken van verschillende wezens, waardoor een kettingreactie komt die (hopelijk) in het voordeel van de speler zal eindigen. Hulp nodig? Gebruik ‘astral sight’ om in het geestelijke rijk te kijken, kennis te krijgen van de wereld om je heen en misschien zelfs een belangrijke hint te onthullen. Maar wees voorzichtig als je morele keuzes maakt: als je een schepsel doodt om een ​​puzzel snel op te lossen, zul je je ziel met kwaad Karma afwegen. Een meer vreedzame oplossing zou je zonden in goed Karma kunnen wassen. Elke beslissing heeft gevolgen.

Kenmerken van Karma:
* Speel als de ziel van een worm met de naam Pip en verken een rijke, bizarre geestwereld.
* Gebruik Astral-zicht – een kracht die je toelaat om in de wereld van de geesten te kijken.
* Leer de wetten van Karma door middel van keuze en actie.
* Ontdek een surrealistische, bizarre omgeving en ontmoet handgetekende karakters.
* Luister naar een magische, bekroonde score gecomponeerd en uitgevoerd door ZMEIRADUGA

Karma. Incarnation 1 is al een tijdje uit, maar wordt nu ook geport naar de Android en de iOS platformen. op 24 may zal hij al uitkomen voor Android en iOS volgt snel daarna.